Eladó lakások Pécsen

Eladó lakások Pécsen? Érdemes ehhez felkeresni a MegveszLak adatbázisát, ahol temérdek eladó és kiadó lakás, ház és egyéb ingatlant találhat. Magánszemélyek és ingatlanközvetítők kínálatából válogathat.

Eladó lakások Pécsen? Érdemes ehhez felkeresni a MegveszLak adatbázisát, ahol temérdek eladó és kiadó lakás, ház és egyéb ingatlant találhat. Magánszemélyek és ingatlanközvetítők kínálatából válogathat.

Mit érdemes tudni Baranya megye székhelyéről?

Pécs az ország ötödik legnépesebb városa, kb. 70000 darab lakással és hozzávetőlegesen 150000-es lélekszámmal. Kiemelt kulturális és oktatási központ (Európa kulturális fővárosa is volt), rengeteg műemlékkel (például dzsámi, székesegyház), szép fekvéssel, élénk idegenforgalommal, rengeteg programmal. Élhető méretű település, ahol minden lényeges szolgáltatás megvan, de mégsem túl nagy. A Mecsek lejtőin elterülő város mediterrán hangulattal bír, ráadásul a balkáni vagy a valódi mediterrán térségek sincsenek messze (pl. a horvát tengerpart).

Kiválóak a közlekedési kapcsolatok, a megépült M6/M60-as autópálya biztosítja a gyors eljutást az ország más részeibe. Vasút, helyközi, helyi és távolsági buszjáratok segítik a közlekedést. Pécsnek reptere is van, Pogányváron. Az elmúlt időszak áremelkedései Pécset sem kerülték el, több mint 50 %-kal drágultak az ingatlanok az elmúlt években. A város ingatlanpalettája széles spektrumú: lakások, házak, nyaralók, ipari és üzleti helységek, telkek egyaránt vannak: az uránvárosi paneltől kezdve a belvárosi téglalakáson keresztül a Mecsek oldalában lévő luxusházig vagy éppen orfűi nyaralóig.

Természetesen a város vonzáskörzete is számos remek lehetőséget rejt. A híres villányi borvidék és harkányi fürdő is csak karnyújtásnyira van, ahogyan a Dráva-vidék is közel található. Pécs egyetemváros is, így folyamatosan nagy az érdeklődés a kiadó, eladó lakások iránt, így befektetési céllal is érdemes ingatlant vásárolni itt. Már a város szélén fekvő lakótelepeken is havi 100 ezer forint közelében lehet lakást kiadni, a belvárosban ennél természetesen többért, annyira nagy a kereslet. Tehát, ha Pécsen eladó lakásokat keres, a MegveszLak segítségével könnyen megtalálhatja azokat, próbálja ki! Web: megveszlak.hu