kedd, április 23Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Vasanyag webáruház

Vasárut vásárolna? Jó áron? Kiváló minőségben? Vasanyagom.hu, a vasanyag webáruház!

A Vasanyagom.hu webáruház szuper áron, széles választékban árul kiváló vas és acél árut. Legfőbb célkitűzésünk, hogy webáruházunkban megvásárolható termékeinkkel támogatást adjunk vásárlóinkat a nekik megfelelő vas anyagok megtalálásában és megvásárlásában.

Vasanyagom.hu

Webshopunkban hatalmas választékban kaphatóak U-acél, I-acél, Fekete hegesztett cső, Horganyzott cső, Fekete lágyhuzal, Horganyzott lágyhuzal, Tüskésdrót, Huzalszeg, Horgonyzott kerítésfonat, PVC kerítésfonat, Hegesztett síkháló, Konténerháló, Betonacél, Hengerhuzal, Zártszelvény, Szögacél, Köracél, Négyzetacél, Laposacél, Hidegen hengerelt lemez, Melegen hengerelt lemez. Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

Vasanyagom.hu

A vasanyagom.hu-n megrendelt építőanyagok személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, de ha a kedves megrendelő kéri, házhoz szállítást is vállalunk, csábító áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap felhasználásával is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Webshopunkban a legújabb katalógusok, árjegyzékek is letölthetőek, ezek mellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Webáruházunk: vasanyagom.hu