csütörtök, április 25Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Vakolatom.hu építőanyag webshop

Építőanyagot keres? Például építkezik, felújít? Akkor jól jöhet! A Vakolatom.hu építőanyag weboldal vásárlóbarát áron, széles választékban árul kiváló minőségű LB-Knauf és Baumit vakoló, hőszigetelő és egyéb termékeket. Kitűzött célunk, hogy honlapunkon kapható kínálatunkkal hozzájáruljunk megrendelőinket a nekik a legmegfelelőbb vakolóanyag, hőszigetelőanyag és egyéb építőanyagok megtalálásában és megvásárlásában.

Vakolatom.hu építőanyag webshop

Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél  ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Vakolatom.hu építőanyag webshop

A Vakolatom.hu webshopban megrendelt építőanyag személyesen beszerezhető a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, remek áron! Ugyanebben a menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre. Oldalunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, továbbá hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.

Webshopunk: www.vakolatom.hu