péntek, március 29Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Tetőablakáruház.hu – Tetőablak webshop

Tetőfelújítás előtt áll? Tetőablak vásárlása van terítéken? Tetőablakot évtizedekre vásárolunk, fontos, az elégedettség a tetőtéri ablak iránt. Miért válassza a Velux tetőtéri ablakokat? Csendesebb otthon, tartósabb bútor és kárpitszínek, 100%-ban huzatmentes lakás, kevesebb fűtési költség, hatékonyabb személyi védelem.

Webáruházunk vásárlóbarát áron, óriási választékban forgalmaz kiváló Velux tetőablakokat és tartozékokat. Küldetésünk, hogy oldalunkon megvásárolható építési anyagainkkal segítsünk érdeklődőinket a számukra a legmegfelelőbb Velux tetőablakok és tartozékok megtalálásában.

Tetőablakáruház.hu - Tetőablak webshop

Termékpalettánkon vannak: Velux tetőtéri ablakok, Elektromos működtetés felső kilincses tetőablakok, Velux burkolókeretek és beépítőtermékek, Velux árnyékolók, Velux fénycsatornák, Velux tetőkibúvók, Velux hőszigetelt felülvilágító kupolák.

Tetőablakáruház.hu - Tetőablak webshop

Állandó akciókkal, naprakész adatbázissal és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A különféle termékeinknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A tőlünk megvásárolt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha szükséges, a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap segítségével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

Weblapunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, ezek mellett hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Oldalunk: tetoablakaruhaz.hu