Terkovem.hu térkő webáruház

Esztétikus burkolatokat keres? Megtalálta! Térkő nagy választékban!

A webáruházunk piacképes áron forgalmaz kiváló minőségű Semmelrock, Leier és Barabás térköveket, illetve egyéb kertépítészeti termékeket. Elsődleges célunk hogy mind a nemzetközi Semmelrock és Leier, mind a hazai Barabás cég építési anyagaival hozzájáruljunk partnereink kertjének szépítgetéséhez, környezeti nívójuk emeléséhez!

A Térkövem.hu weboldalon hatalmas választékban elérhetőek Semmelrock, Barabás, illetve Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, továbbá egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez elengedhetetlen! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, friss termékkészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére. A különféle Semmelrock, Barabás vagy Leier termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket.

Térkő webshop

Térkövem.hu webáruházban megrendelt Semmelrock, Barabás és Leier termékek személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha igény van rá, házhoz szállítást is vállalunk, remek áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap kitöltésével is felveheti a kapcsolatot velünk. Munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Térkő webshop

A weblapunkon az aktuális Semmelrock, Leier és Barabás katalógusokat, árjegyzékeket is letöltheti. Emellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Webshopunk: terkovem.hu

Related posts