szerda, április 24Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Szakkereskedő.hu – Mapei termékek

Mapei, a minőségi építőanyag!

A Szakkereskedő.hu építőanyagokat forgalmazó netes szakáruház vásárlóbarát áron, nagy választékban kínál kiváló Mapei építési anyagokat.

Szakkereskedő.hu - Mapei termékek

Az 1937-ben Olaszországban alapított Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztókat, szigetelőanyagokat és kemikáliát előállító vállalata, 5 földrész 27 országában, többek között Magyarországon is tevékenykedik. Aktuálisan 67 leányvállalat és 58 gyártóegység áll a tulajdonában.

A Szakkereskedő.hu-n óriási választékban találhatók különféle Mapei alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, bel- és kültéri festékek, ragasztók. A webáruház kínálata emellett tartalmaz Mapei betonadalék-szereket, különleges mélyépítési anyagokat, illetve egyéb építéskémiai termékeket is. Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére.

A Szakkereskedő webáruház termékpalettáját azonban  nem csak állandóan aktualizáljuk, hanem praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk. Ha értesülni kíván a legújabb akcióinkról és termékeinkről, kérjük, vegye igénybe a hírlevél-szolgáltatásunkat!

A nálunk igényelt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink pontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés megoldható vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

Célunk, hogy kiváló minőségű Mapei építőanyagokkal szolgáljuk ki a kedves vásárlóinkat! A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat, a szakkereskedo.hu-t!