csütörtök, április 25Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Murexinem.hu – Murexim webshop

A Murexin márka termékeit keresi? Megtalálta! Még nem ismeri ezt a márkát? Itt az ideje!

A Murexinem webshop piacképes áron, nagy választékban kínál kiváló minőségű Murexin termékeket. Kitűzött célunk, hogy webáruházunkban kapható építési anyagainkkal segítsünk megrendelőinket a nekik a legmegfelelőbb Hidegburkolat ragasztási rendszer, Meleg burkolat ragasztás, Építési vegyi anyagok, Tisztítás – ápolási anyagok, Festékek és lakkok, Hőszigetelés megtalálásában és megvásárlásában.

Murexinem.hu
Murexinem.hu webáruház

Rendszeresen meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. Az egyes termékeknél  ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

A Murexinem.hu webshopban igényelt termékek személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha szükséges, a házhoz szállítás is megoldható, csábító áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

Weblapunkon a legújabb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, sőt, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk.

Kérjük, látogasson el hozzánk: murexinem.hu