szombat, április 27Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Mastercenter.hu webáruház

Masterplast szigetelő anyagokat keres? Vagy „csak úgy” minőségi szigetelőanyagot? A Mastercenter.hu weboldal fantasztikus áron, óriási választékban forgalmaz kiváló hő és hangszigetelő anyagokat továbbá kiegészítőit. Szigetelőanyag, ameddig a szem ellát!

Kitűzött célunk, hogy webshopunkban kapható építési anyagainkkal támogatás nyújtsunk megrendelőinket a nekik a legmegfelelőbb szigetelő anyag megtalálásában. Az általunk kínált termékek között vannak: homlokzati hőszigetelő rendszerek, tetőfedés, tetőfólia, kiegészítők, bitumenes tetőfedés, hullámlemez, zsindely, szárazépítészet, hő, hang és vízszigetelő anyagok, építőipari kiegészítő termékek.

Mastercenter.hu

A hőszigetelésről: megfelelő hőszigetelés hiányában az épület hővesztesége igen magas lehet. Ez azt jelenti, hogy a magasabb hőmérsékletű közegből hő áramlik át az alacsonyabb hőmérsékletű közeg irányába. Az épületek hővesztesége a szigetelés meglététől, illetve állapotától függően meglehetősen eltérő lehet. Ha például az épület nagy üvegfelületekkel rendelkezik, a nyílászárók szigetelése pedig nem megfelelő, az ablakokon, ajtókon keresztül távozó hő az összes hőveszteség 40-50 százalékát is kiteheti. A megfelelő hőszigetelés kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe kell venni a lehető legnagyobb energia-megtakarítás érdekében.

A hőszigetelés kedvező hatásai: Az épület káros anyag kibocsátásának csökkenése. A belső terek hőingadozásának csökkenése. Az évszakok váltakozásaival és a napi hőingadozással járó, az épületszerkezetre ható hőterhelések csökkenése. Hőhídak megszüntetése, az esetleges páralecsapódások elkerülése (a hőhidak zónájában alkalmazott kiegészítő hőszigeteléssel). Fűtési energia csökkenése.

Mastercenter.hu

Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A nálunk igényelt termékek átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, csábító áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap segítségével is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Webshopunkban a legfrissebb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, emellett praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk.

További információk: mastercenter.hu