Lomtalanítás Budapesten

A szakszerű lomtalanítás Budapesten feláras (+2000 Ft/m3), hiszen a hulladéklerakó-telep felé is kell fizetni, de nem vagyok híve az útszéli lomeldobásnak, szóval a környezettudatosság bőven megér ennyit.

Most már tényleg tele van a … padlás, a pince és a kert lommal, szóval tényleg ideje nekiállni a kidobálásnak

Gondoltam nagy merészen, de csinálni már nehezebb! A központi lomizásra persze sokat kellett várni, emellett cipelni sem volt sok kedvem, meg átgázolni a lomtengeren, épp elég átválogatni a sok holmit. Ekkor került képbe a Tutiteher csapata, akiknek persze nem gond a lomtalanítás Budapesten. A szomszédomat ők költöztették, őtőle tudom, hogy lomtalanítást is vállalnak.

Lomtalanítás a Tutiteher csapatával

Átnéztem, átnézettem mindent, a legtöbb holmiért nem fájt a szívem, szívünk. Végre kiselejtezzük a régi, kopott szekrényt, a kiült ágyat, az építési maradékot, a törött hordót, a gyerek megunt-összetört-sérült vackait. Miután mindent átnéztem, beszéltem a fuvarosokkal, időpontot egyeztettem, mondtam, hogy milyen holmiktól szeretnénk megszabadulni. Aztán még persze találtam ezt-azt, de az már nem volt vészes. Legalábbis nagyságra. A megbeszélt napon jött a Tutiteher csapata, pikk-pakk kirámoltak, felpakoltak mindent. Kifizettem a munkát, pont annyit, amennyit előzetesen megbeszéltünk.

A szakszerű lomtalanítás Budapesten feláras (+2000 Ft/m3), hiszen a hulladéklerakó-telep felé is kell fizetni, de nem vagyok híve az útszéli lomeldobásnak, szóval a környezettudatosság bőven megér ennyit. A lomok elkerültek, a helyiségek és a kert kiürültek, mindjárt kitágult a tér. Legközelebb nem hagyom ennyire felhalmozódni a fölösleges holmikat, de szerintem ezt már régen is megfogadtam… mégis mi lett. Sebaj, akkor megint hívom a Tutiteher lomtalanítóit.

Related posts