szombat, április 20Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Kanapé raktáráruház

Új kanapé és ülőgarnitúra bútor az Ön ízlésére szabva: egy használt kanapé áráért, azaz a szokásos bolti ár közel feléért! Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja.
Az ülőgarnitúráról régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor képe ugrott be, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

Azt tapasztaljuk, hogy ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a kedvenc, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor – az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel – más legyen a kanapé állása.

Kanapé raktáráruház Budapesten

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé, ülőgarnitúra lerakata és elosztó központja egyben. Azt valljuk, hogy jobb, ha a vásárló kipróbálja a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az áraink azonban minden esetben alacsonyak, ezért megkérjük Önöket, UTOLJÁRA NÉZZÉK MEG KÍNÁLATUNKAT, amikor már mindenhol körülnéztek, és megtudták az árakat. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert őszintén szólva NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 6000 nm-es raktárunkban… Többek között éppen azért alacsonyak az árak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek.

Jó böngészést kívánunk olcsó, outlet ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást! A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: https://www.kanape.net