csütörtök, március 28Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Gras.hu, az építőanyag webshop

A Gras.hu építőanyag-forgalmazó internetes áruház, elérhető áron, széles választékban kínál első osztályú építési anyagokat.

Legyen lakás vagy házfelújítás nálunk garantáltan megtalálja mindenki, amit keres. A-tól Z-ig. Tetőtől az alapozásig…

Vállalkozásunk legfontosabb célja hogy a hozzánk betérő vásárlók  a legkiválóbb kiszolgálást kapják, ha építőanyagot keresnek. A Gras Kft a 90-es években alapított vállalkozás, immár több mint 25 éve dolgozunk az építőiparban. A kezdetekben főleg építési tevékenységgel foglalkoztunk, 1993-tól fokozatosan tértünk át az építőanyag kereskedelemre. Mára több telephellyel rendelkező, vevőink és beszállítóink által megbecsült építőanyag kis- és nagykereskedéssé fejlődtünk. Saját szállító- és rakodó eszközeinkkel gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Szolgáltatásaink közt van: műszaki tanácsadás, anyagszükséglet számítás, tervező, kivitelező ajánlás, házhoz szállítás, gépi rakodás, bemutatóterem. Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész terméklistával szolgáljuk ki a kedves vevőinket.

A termékpalettánkat azonban nem csak folyamatosan frissítjük, hanem emellett hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is feltöltünk a weboldalra. Ha érdeklődne a legfrissebb akcióinkról és termékeinkről, kérjük, vegye igénybe a hírlevél-szolgáltatásunkat!

Gras Kft. Honlapja

A Gras.hu-n megrendelt áruk átvehetőek az Elérhetőségeink pontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés kivitelezhető vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

További információk: a Gras.hu weblapon, ezen kívül a következő helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig 7:30-17:00.