csütörtök, április 25Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Gipszkartonom.hu, a gipszkaron lelőhely

Gipszkartont és kiegészítőket szeretne vásárolni? Jó helyen van! A Gipszkartonom.hu weboldal szuper áron, széles választékban kínál első osztályú gipszkartonokat és tartozékokat, profilokat.

Gipszkartonom.hu - Gipszkartonok óriási választékban

Elsődleges célunk, hogy webáruházunkban megrendelhető termékkínálatunkkal hozzájáruljunk érdeklődőinket a számukra megfelelő gipszkarton és kiegészítők megtalálásában és megvásárlásában.

Termékeink közt vannak: Gipszkartonok: Rigips tűzgátló FR, impregnált RBI és standard gipszkarton, 12,5mm vastagságban Gipszkarton tartozékok: Akusztikus lengőkenygyel, Beütőék, Direkt függesztő, Függesztő pálca kampós, Függesztő pálca szemes, Gyorsfüggesztő, Horony, Hossztoldó, Keresztösszekötő L kötőelem UA, Rugó, Rugós függesztő.  Gipszkarton profilok: Függőleges falvázprofil CW, Merevítő profil UA, Szegélyprofil UD, Vázprofil CD, Vízszintes falvázprofil UW.

Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Gipszkartonom.hu - Gipszkartonok, kiegészítők nagy választékban

A gipszkartonról: A gipszkarton gipszből, valamint aprított papírból és perlitből álló építőanyag. A gipszkarton alkalmazása egyre inkább elterjedt, legfőképp az utólagos takarások, válaszfalak kialakításakor. Pontosság: A gipszkartonból készült fal minden esetben egyenes, csak a kivitelezőn múlik, hogy hol helyez el derékszöget és egyenest. Hangszigetelő képesség: A gipszkartonból épített falak kiváló hangszigetelők, sokszor a megrendelő is rácsodálkozik, hogy mennyire jól szigetel a gipszkarton fal. Az építkezés után azonnal használható az ingatlan, nem kell várnia a kötőanyagok száradására, mivel a rögzítés csavarokkal valósítják meg. Tűzállóság: A gipszkarton szerkezet nem tartalmaz semmilyen éghető anyagot, ezért kiemelkedően jó a tűzállósága is.

A Gipszkartonom.hu webshopban igényelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, de ha szükséges, a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy form (űrlap) kitöltésével is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Honlapunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is letölthetőek, emellett hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Oldalunk: Gipszkartonom.hu