szombat, április 27Építőipari ajánlatok, hírek, cikkek
Shadow

Falvágás és betonfúrás

Panellakásokban élőknél gyakran megfordul a fejekben, hogy szükségünk lenne nagyobb térre…. Miért ilyen kicsi a tér?!? Valójában a válaszfalakkal van a probléma! Jó lenne itt-ott lenne kisebb-nagyobb nyílás, egy ajtó, egy ablak vagy egy átadó. Erre megoldás lehet a falvágás! A falvágás és betonfúrás egy egyre sűrűbben igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert manapság fontos, hogy minden tér maximálisan ki legyen használva.

Falvágás panelban

Falvágás technológiák:

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális falvágó felszerelés szükségeltetik. Evégett korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez és a tapasztalatunk jelenti a garanciát, hogy Ön elégedett lesz velünk. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a munkálat hibátlan elvégzésével. Eszköztárunk kialakítása mindkét szegmens igényét kielégíti, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de az ipari volumenű falvágás elvégzése sem jelent gondot akár 53 cm vastag vasbetonban.

betonfúrás-födémbe

Betonvágással precízen , biztonsággal elkészíthetőek:

– Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

– Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munkavégzés por és rezgésmentes, a vágott felület is sík marad. Ezen kívül precízen történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalak esetén, ilyenkor a falvágás folyamatos ipari elszívás mellett történik, így a porszennyeződés 95%-a megoldott. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

átadó vágás panelban

Mivel jár a falvágás, a betonfúrás és a többi hasonló munkálat?

Nem kell feltétlenül kiköltözni néhány napra otthonról, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel kapcsolatos tárgyat megóvunk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság az első, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik a legideálisabb eljárások, megoldások. Mindezeken felül vállaljuk a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Weblapunk, ahol árajánlatot is kérhet: www.falvagas.hu