Egy jó költöztető cég Budapesten

Költöztetés Budapest térségében, kiszámítható árakkal, szakszerű rakodókkal. Hirdeti magáról a Barta költöztetés. Mi próbára is tettük őket és utólag igazat adunk a hirdetésnek. A tulajdonosunk felmondott, becsületére legyen mondva időben szólt, így volt idő a szervezkedésre.

Költöztetés Budapest térségében, kiszámítható árakkal, szakszerű rakodókkal. Hirdeti magáról a Barta költöztetés. Mi próbára is tettük őket és utólag igazat adunk a hirdetésnek. A tulajdonosunk felmondott, becsületére legyen mondva időben szólt, így volt idő a szervezkedésre. Szerencsére találtunk másik kiadó lakást, nem sokkal drágábban. Természetesen ezzel párhuzamosan izzítottuk a költöztető szálat is (ott volt a határidő). A bútorokból csak párat vittünk magunkkal, emellett a saját személyes holmijaink volt a rakomány. Annyit kell tudni, hogy ketten vagyunk. Már pont annyi a holmink, hogy inkább költöztetővel érdemes lakhelyet változtatni.

Barta költöztető cég

A Barta költöztetés csapatát még nem ismertük, a legjobb barátom ajánlotta őket. Ő nemrég költözött, azt mondta, valóban jók. A megbeszéltek szerint megjelentek, dobozokat kaptunk, majd pár nap múlva már a teherautóval parkoltak be a ház elé. Annyit még érdemes tudni, hogy négyemeletes ház harmadik emeletén laktunk, lift nélkül. Persze ez nekik nem jelentett komoly gondot, gyorsan lehordták a holminkat. A másik helyen viszont van lift, be is fért minden. A teherautó elég nehezen tudott beállni valamelyik kedves parkolni nem tudó lakótárs miatt, de aztán ügyesen becentizték a kocsit. Mindenestül három óra alatt meg volt a költöztetés Budapesten, pontosan a III. kerületből a II. kerületbe. A régi lakást átadtuk, az újat meg folyamatosan belakjuk. Itt sikerült hosszú távú szerződést kötni, de ha megint költöztetés kéne Budapesten, a Barta költöztetést hívjuk. Ők már bizonyítottak.

Related posts