Csoképítőanyag.hu webshop

CSOK? Építkezés? Bővítés? Itt a megfelelő építőalapanyag hozzá!

A CSOK legmagasabb összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyereknél 10 millió forint. Használt lakás vásárlásánál, bővítésénél a családi otthonteremtési kedvezmény összege egy gyermek után 600 ezer, két gyerek után 1 millió 430 ezer, háromnál 2 millió 200 ezer és négy vagy több gyermek esetén 2 millió 750 ezer forint. A CSOK összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyermeknél 10 millió forint.

http://csokepitoanyag.hu/

Ezek a számok biztatóak lehetnek azzal kapcsolatban hogy belefogjon az ember az építkezésbe. A CSOK Építőanyag weblapon, építőanyagokkal foglalkozunk, és állunk a Kedves Partnereink rendelkezésére, akik igénybe vennék a CSOK-ot.

Néhány kiemeltebb építőalapanyag gyártó termékei amit a Csokepitoanyag.hu-n megtalálhat:

Austrotherm, BaloBau, Barabás Téglakő, Baumit, Bramac, Creaton LB-knauf, Leier, Pápateszéri tégla, Renova tetőcserép, Sakret, Terrán, Terranova Weber, Tondach.

http://csokepitoanyag.hu/

Honlapunkon az építőanyag keresőt használva lehet keresni az oldalunkon megtalálható építkezési anyagok között. Ha nem találja, amit keresel, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, és segítünk megszerezni a keresett építőanyagot. Árajánlatot is kaphat tőlünk, az ajánlatkérő űrlapot kitöltve.

A CSOK Építőanyag weboldalt elérheti a neten a csokepitoanyag.hu weblapon, ezen kívül a következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás: hétköznap 7:30-17:00.

További részletek: csokepitoanyag.hu

Related posts