Bútorüzlet Dombóváron

A szomszédon nemrégen vett egy franciaágyat, azt javasolja, próbáljam meg a Horizont Bútorboltot, nincs messze, a Kórház utcában találom őket. Most már nekem is beugrik, tényleg, ott van egy bútorüzlet.

Rövid időn belül szükségünk van egy franciaágyra. Az ok egyszerű: a régi nem sokáig húzza, egyre kényelmetlenebb benne az alvás. Mivel elég szűkös a keret, minél olcsóbban kéne az a franciaágy. Persze azért ne valami vacak legyen, de ne is drága. A méretek 160 x 200 cm. A helye is adott, már „csak” meg kéne venni. Mivel nincs kedvünk sok helyre rohangálni, jó lenne olyan bútorüzlet Dombóvár térségében, ahol olcsó és jó franciaágyak kaphatóak.

Horizont Bútorüzlet Dombóvár

A szomszédon nemrégen vett egy franciaágyat, azt javasolja, próbáljam meg a Horizont Bútorboltot, nincs messze, a Kórház utcában találom őket. Most már nekem is beugrik, tényleg, ott van egy bútorüzlet. Másnap fel is kerekedünk a párommal, és meglátogatjuk az említett bútorüzletet. A választék bőséges, de azért a legtöbb árcédula kicsit magas árat mutat. Legalábbis a pénztárcánk mércéje szerint. Szerencsére rátalálunk egy pofás, szivacsos franciaágyra, alig több mint 50000 forint. Ráülünk, próbálgatjuk, tetszik. A színe, formája is rendben van. Eldöntjük, hogy megvesszük. Egy kis akadály támad, a kiállított példány nem elvihető, pár napot kell várni. Nem annyira nagy baj (csak kicsit), de ennyit már csak kibírunk. Legalább van idő elvinni a régit. Mire a régit kiselejtezzük, megjön az új. Szállítós ismerős hozza a furgont, beletesszük és már visszük is. Valahogyan beügyeskedjük a régi helyére, és végre, kényelmes alhatunk. Összességében sikerült jó áron bútort venni egy olyan bútorüzletből Dombóváron, ahol temérdek franciaágyat árulnak. Még az olyan szűkös pénztárcájúaknak is, mint mi.

Related posts