Az energetikai tanúsítvány fontossága

e-tanusítás

Napjainkban már szükséges az ingatlanok eladásakor, bérbeadásakor az energetikai tanúsítvány megléte. E nélkül lehetetlen az ingatlan adás-vétel. Az ETANUS Mérnöki Iroda egy olyan cég, ahol energetikai tanúsítványokkal foglalkoznak. A megfelelő mérések és számítások után nagyon hamar, akár 1 nap alatt az Ön kezében lehet ingatlana Energetikai tanúsítványa. Budapest és vonzáskörzetében, valamint vidéken is ki tudják elégíteni megrendelőik igényeit.

Energetikai tanúsítvány készítés

Energetikai tanúsítvány készítés áraik nagyon kedvezőek más ezzel foglalkozó céghez képest. Rugalmasak és gyorsak. Garanciát vállalnak a tanúsítvány hitelességét illetően. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is az Ön kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállalják a tanúsítvány készítését.

Az energetikai tanúsítvány fontos, mert:

A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia. Információkat kaphat azzal kapcsolatban, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra.

energetikai tanúsítvány árak

További információra lenne szüksége? Weboldalukon kaphat: etanus.hu

Related posts